Openingstijden

(Voor bezoek salon svp eerst even bellen!)

(Voor bezoek salon svp eerst even bellen!)

Alle behandelingen op telefonische afspraak. Afzeggen 24 uur telefonisch van te voren. Telefonisch reserveren dinsdag t/m vrijdag tussen:
12:00 - 17:00 uur.

Maandag: gesloten
Dinsdag: 12:00 - 21:00 uur
Woensdag: 12:00 - 21:00 uur
Donderdag: 12:00 - 21:00 uur
Vrijdag: 12:00 - 21:00 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Contact

Viengthai Massage
Dorpsstraat 86C
6661 EP Elst
Mobiel: 06-23506006
info@viengthai.nl

Alle behandelingen op
telefonische afspraak. Afzeggen
24 uur telefonisch van te voren.

Telefonisch reserveren
dinsdag t/m vrijdag tussen:
12:00 - 17:00 uur.

Algemene voorwaarden | Sitemap
Copyright © 2024 - Viengthai
Website gemaakt door: mdesigning.nl

Thaise combinatie massage

Deze massage maakt gebruik van diepe massage slagen om u voor te bereiden op een intensieve training en pijn, welke wordt veroorzaakt door de ophoping van melkzuur tijdens de oefening, en deze te verminderen. Een combinatie massage zal lichamelijk letsel sneller verlichten door het rekken en masseren van beschadigde spieren, wat resulteert in kortere hersteltijd. Het verzacht ook de pijn van littekenweefsel, veroorzaakt door eerdere blessures en helpen ook bij de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam. Combinatie massage verhoogt de flexibiliteit van spieren, wat u zal helpen bij het tegengaan van toekomstige blessures.

Een lichte massage van het volledige lichaam met behulp van de genezende eigenschappen van pure essentiële oliën. Etherische oliën zijn aromatische extracten gedistilleerd uit planten, bomen en kruiden. De geur van etherische oliën activeert zenuwcellen in de neus die impulsen naar het limbische systeem sturen, het gebied van de hersenen geassocieerd met emoties en herinneringen. Tijdens een aromatherapie massage zal de pure essentiële oliën worden geabsorbeerd door de huid, het stimuleren van welzijn en een gezonde mentale, fysieke en emotionele lichaam bemoedigend.

← Terug naar overzicht